The smart Trick of nieuwe houtkachel That No One is Discussing

Wiki Article

Op zoek naar een kwalitatieve gashaard of haardopstelling met meubel? Kies voor een van onze mooie showroom opstellingen of voorraad haarden, vanwege een grote verbouwing moeten deze plaats maken voor nieuwe haarden.

Binnen de categorie houtkachels hebben we de moderne categorie, deze haarden bieden een gezellige eeuwenoude sfeer in een wat moderner jasje, ook zijn ze beschikbaar in alle soorten en maten.

Het is belangrijk dat u nadenkt in excess of welk vuurzicht u het mooist vindt. Er is keuze uit de volgende vuurzichten:

Verder dienen de rookgasbuizen recht op elkaar aangesloten te zijn en dient de kachel op een hittebestendige vloer komen te staan. En tot slot is het obvious dat er in de ruimte waar uw kachel geplaatst wordt voldoende ventilatie mogelijk is.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te adviseren en uw wensen af te stemmen tot het beste resultaat. Wij zijn u niet alleen on line van dienst, maar ook in onze showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

De haard kan zowel met een open up als een dichte ruit gestookt worden. Bij de draaideur ‘draait’ u het deurtje, achieved de ruit, horizontaal open up als u er een blok op wilt leggen.

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe haard of haardopstelling satisfied meubel maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Kies dan voor het gemak van haardadvies aan huis. 

Je kan het dus bijvoorbeeld aanzetten op je smartphone en uitzetten op je laptop. Je kunt je keuze altijd achteraf aanpassen (bij ons privacybeleid).

Ja, een vrijstaande houtkachel heeft een afvoer nodig om verbrandingsgassen en rook veilig naar buiten te leiden. Hiervoor wordt een schoorsteen of een speciale metalen rookkanaal gebruikt.

Hout is een natuurlijke brandstof en wordt continue doorway het aanplanten van bomen weer aangevuld. Hout valt daarom ook onder de hernieuwbare energiesoorten. Echter daarmee bent u er nog niet. Want uiteindelijk bepaalt uw stookgedrag of u de houtkachel verstandig en milieuvriendelijk gebruikt.

Uiteraard kunnen we in deze wens door nog vijf interessante aanbevelingen van goede houtkachels satisfied je te delen. Mocht je keuze vallen op een van deze onderstaande houtkachels, doe je wat ons betreft een prima aankoop.

De houtkachels en pelletkachels van Austroflamm hebben hun kwaliteit al lang here bewezen. Deze Oostenrijkse kachelfabrikant produceert al 30 jaar lang oerdegelijke kachels.

Kiest u voor een vrijstaande houtkachel, dan zit aan de voorzijde vaak een glazen deurtje waardoor het vuur zichtbaar is. Dit noemen we een houtkachel achieved front-vuurzicht. Er zijn echter ook goedkope houtkachels te verkrijgen waar u volledig doorheen kunt kijken.

Als u een houthaard binnen plaatst is het belangrijk dat u het goede aantal kW houtkachel kiest. Bij een te laag vermogen wordt de ruimte niet warm en bij een te hoog vermogen kan de haard niet voluit branden, wat zorgt voor een hogere milieubelasting.

Report this wiki page